Ørestad city II - hotel- og kontorprojekt

Til at udføre et kombineret hotel- og kontorprojekt på Ørestadsboulevarden under navnet Nest45, har Skanska valgt Byggeprojekt.dk til at levere projektweb. 

Huset er designet med et inspirerende åbent miljø fyldt med flerbrugerfaciliteter såsom café, restaurant, lounge, yoga-og afslapnings rum, gaming room og reception. 

Disse services er etableret i og omkring det fælles Atrium i stueetagen.

Kontordelen kan tilpases til aktivitetsbaserede arbejdspladser, hvilket sikrer optimal udnyttelse af hver eneste kvadratmeter. Det giver ideelle arbejdsforhold til en reduceret samlet udgift. Kontor delen er på i alt 8.300 m2 og hotellet på 6.000 m2.

Hotellet er udlejet til den hollandske operatør Borealis Hotel Group, der vil drive hotellet under Accors, Ibis styles brand.

Hotellet har 186 værelser i business segmentet, med egen restaurant, bar og lobby område.

Byggeriet bliver DGNB guld certificeret, og det samlede byggeri forventes afsluttet primo 2022.

Ørestad city II - hotel- og kontorprojekt er en af de mange byggesager, der er styret fra Byggeprojekt.dk’s digitale platform med projektweb og udbud. 

 

Se hvordan vi kan hjælpe jer

Et enkelt og effektivt projektweb, der sikrer dig en komplet digital løsning

Med Byggeprojekt.dk får du en komplet digital platform, der er enkel og nem at arbejde med. Til sikker håndtering af projektering, udbud og licitation - byggestyring, kvalitetssikring og aflevering - samt arkiv til ejendomsportefølje. IKT-godkendt med krypteret datatrafik og ubegrænset antal brugere.