1927 Estate: ”Det bedste fra alle verdener og samme platform til alle projekter”

1 minutter læsning
Mar 2, 2021 12:30:40 PM

 

Martin Thingstrup Odgaard

Martin Thingstrup Odgaard, Real Estate Developer hos 1927 Estate: ”En af årsagerne til, at vi har valgt Byggeprojekt.dk – og ønsker at køre med den samme platform på alle vores projekter – er, at vores tidligere løsning var for kompliceret.

Vi er mange forskellige parter i vores projekter, og så skal det være enkelt for dem at tilgå. Entreprenører, arkitekter, finansieringspartnere og slutinvestorer, jurister med flere er med omkring bordet her. Det er en fordel, at det er let at se alle vores projekter”.

 

Fokus på projektweb

”Det er primært projektweb, vi bruger på Byggeprojekt.dk’s platform. Vi er en privat udviklingsvirksomhed, så når vi kører udbud, finder vi som regel nogle af de gode samarbejdspartnere, vi har arbejdet sammen med tidligere. Det betyder, at det på mange projekter er de samme, vi bruger. Jeg kender medarbejderne, bl.a. hos et arkitektfirma, og så er det samme projektteam, der kører.

Det gælder også totalentreprenører, hvor vi vælger 2-3, som vi ønsker at bruge fremadrettet. Det er den måde, vi gerne vil arbejde på. Vi finder nogle platforme, rådgivere og entreprenører til et løbende samarbejde. Det giver os klare fordele, hvor vi får luset ud i fejlene, blandt andet fordi vi har alle faglighederne med omkring bordet rigtig tidligt”.

Det bedste fra alle verdener

”Resultatet er gode løsninger. Set fra vores synspunkt i forhold til udlejningen – og rigtig bygbare projekter, som entreprenørerne godt kan lide, ligesom arkitekterne får nogle ting at arbejde med, som de går meget op i.

"Så på den måde får vi det bedste fra alle verdener – og det er også derfor, at vi har valgt Byggeprojekt.dk og ønsker at køre med den samme platform på alle projekter. Det siger vi fra starten til vores samarbejdspartnere"

Vi bruger også nogle gange platformen som et datarum i forbindelse med Due Diligence processen, hvor rummet så er aktivt i nogle måneder. Datarummet er hurtigt, hastigheden er der, og det er enkelt at bruge”.

Book demo