Jørgen Klinck - Ny rådgiver hos Byggeprojekt.dk

Jørgen Klinck er ny rådgiver hos Byggeprojekt.dk, der fortsætter væksten med Projektweb, Udbud - og nu Kvalitetssikring på byggepladsen.

Byggeprojekt.dk fortsætter væksten. Som den tredje af flere nye rådgivere er Jørgen Klinck tiltrådt som Senior Business Consultant med Midt- og Nordjylland som sit distrikt.

Jørgen kommer fra et lignende job i branchen – og har solid erfaring i løsningsorienteret salg og rådgivning af digitale IKT-løsninger til bygherrer, rådgivere og entreprenører.

Nu er Byggeprojekt.dk’s digitale løsning komplet

Byggeprojekt.dk har med overtagelsen af den digitale platform IssMan – til kvalitetskontrol af byggeri med on-site registrering af fejl og mangler – gjort sin digitale platform komplet:

– Med dette effektive værktøj tilbyder vi nu byggeriets aktører en samlet løsning med Projektweb, Udbud og Kvalitetssikring, fortæller direktør Jens Slott Johansen fra Byggeprojekt.dk

IssMan har over 4.500 brugere i flere end 100 lande. Få mere info og IssMan demo her:

Book demo

Tags: Artikler

Et enkelt og effektivt projektweb, der sikrer dig en komplet digital løsning

Med Byggeprojekt.dk får du en komplet digital platform, der er enkel og nem at arbejde med. Til sikker håndtering af projektering, udbud og licitation - byggestyring, kvalitetssikring og aflevering - samt arkiv til ejendomsportefølje. IKT-godkendt med krypteret datatrafik og ubegrænset antal brugere.