Morten Hirsch - Ny rådgiver hos Byggeprojekt.dk

1 minutter læsning
Jun 19, 2020 10:44:20 AM

Morten Hirsch er ny rådgiver hos Byggeprojekt.dk, der fortsætter væksten med Projektweb, Udbud - og nu Kvalitetssikring på byggepladsen.

Byggeprojekt.dk – som med Thomas Egelund og Jens Slott Johansen fik nye partnere ind i august 2019 – fortsætter væksten.

Som den anden af flere nye rådgivere er Morten Hirsch tiltrådt som Senior Business Consultant med Fyn, Sjælland og Storkøbenhavn som sine distrikter.

Morten har solid erfaring i løsningsorienteret salg og rådgivning af digitale IKT-løsninger til bygherrer, rådgivere og entreprenører. Hans indgående kendskab til byggeriet stammer også fra jobs som projektkonsulent og projektchef hos Velfac A/S og Icopal A/S.

Nu er Byggeprojekt.dk’s digitale løsning komplet

Byggeprojekt.dk har med overtagelsen af den digitale platform IssMan – til kvalitetskontrol af byggeri med on-site registrering af fejl og mangler – gjort sin digitale platform komplet:

– Med dette effektive værktøj tilbyder vi nu byggeriets aktører en samlet løsning med Projektweb, Udbud og Kvalitetssikring, fortæller direktør Jens Slott Johansen fra Byggeprojekt.dk

IssMan har over 4.500 brugere i flere end 100 lande. Få mere info og IssMan demo her:

Book demo