Nu dækker Byggeprojekt.dk hele Danmark med 4 nye rådgivere

Styrker den personlige service til byggeriets aktører – og tilbyder nu en komplet digital løsning med Projektweb, Udbud og Kvalitetssikring

Byggeprojekt.dk – som med Thomas Egelund og Jens Slott Johansen fik nye partnere ind i august 2019 – fortsætter væksten. Med ansættelsen af 4 nye rådgivere har virksomheden udvidet sin personlige service over for alle nuværende og kommende brugere:

– Nu kan alle aktører i byggeriet udnytte fordelene ved at have en erfaren og branchekendt kontaktperson i deres område. Vores nye rådgivere har alle i en årrække arbejdet med salg og rådgivning af digitale IKT-løsninger til bygherrer, arkitekter, rådgivere og entreprenører, fortæller direktør Jens Slott Johansen.

Rådgiverne vil tilsammen dække Danmark. Jesper Frank: Region Hovedstaden og Bornholm. Jørgen Klinck: Midt- og Nordjylland. Morten Hirsch: Fyn, Sjælland og Storkøbenhavn. Johnny Niekrenz: Midt- og Sønderjylland.

Byggeprojekt.dk har senest gjort sin digitale platform komplet med overtagelsen af værktøjet IssMan til nem registrering af fejl og mangler – direkte på byggepladsen med mobil eller tablet. Dermed kan byggeriets aktører få en samlet løsning med Projektweb, Udbud og Kvalitetssikring.

Klik nedenfor og book et møde - hvor du bl.a. kan se Byggeprojekt.dk’s nye digitale værktøj, IssMan, til registrering af fejl og mangler. Nemt at bruge på byggepladsen med tablet eller mobil.

Book demo

Tags: Artikler

Et enkelt og effektivt projektweb, der sikrer dig en komplet digital løsning

Med Byggeprojekt.dk får du en komplet digital platform, der er enkel og nem at arbejde med. Til sikker håndtering af projektering, udbud og licitation - byggestyring, kvalitetssikring og aflevering - samt arkiv til ejendomsportefølje. IKT-godkendt med krypteret datatrafik og ubegrænset antal brugere.