Nu dækker Byggeprojekt.dk hele Danmark med 4 nye rådgivere

1 minutter læsning
Jun 19, 2020 10:50:23 AM

Styrker den personlige service til byggeriets aktører – og tilbyder nu en komplet digital løsning med Projektweb, Udbud og Kvalitetssikring

Byggeprojekt.dk – som med Thomas Egelund og Jens Slott Johansen fik nye partnere ind i august 2019 – fortsætter væksten. Med ansættelsen af 4 nye rådgivere har virksomheden udvidet sin personlige service over for alle nuværende og kommende brugere:

– Nu kan alle aktører i byggeriet udnytte fordelene ved at have en erfaren og branchekendt kontaktperson i deres område. Vores nye rådgivere har alle i en årrække arbejdet med salg og rådgivning af digitale IKT-løsninger til bygherrer, arkitekter, rådgivere og entreprenører, fortæller direktør Jens Slott Johansen.

Rådgiverne vil tilsammen dække Danmark. Jesper Frank: Region Hovedstaden og Bornholm. Jørgen Klinck: Midt- og Nordjylland. Morten Hirsch: Fyn, Sjælland og Storkøbenhavn. Johnny Niekrenz: Midt- og Sønderjylland.

Byggeprojekt.dk har senest gjort sin digitale platform komplet med overtagelsen af værktøjet IssMan til nem registrering af fejl og mangler – direkte på byggepladsen med mobil eller tablet. Dermed kan byggeriets aktører få en samlet løsning med Projektweb, Udbud og Kvalitetssikring.

Klik nedenfor og book et møde - hvor du bl.a. kan se Byggeprojekt.dk’s nye digitale værktøj, IssMan, til registrering af fejl og mangler. Nemt at bruge på byggepladsen med tablet eller mobil.

Book demo