To opdateringer i én til projektwebben

1 minutter læsning
Jan 7, 2021 3:07:30 PM

Vi arbejder løbende på at gøre projektwebben bedre og vi har efter feedback fra vores kunder, udviklet følgende to opdateringer. 

PDF viewer

Vi har nu fået integreret PDF viewer hvilket betyder at man blot ved et enkelt klik kan åbne projektets PDF filer i vieweren så som tegninger, dokumenter osv. uden man behøver at downloade dem først.
Selve vieweren kan tilpasses i størrelsen således man kan se filerne i mindre størrelse for hurtigere at gennemse filerne eller alternativt åbne filerne i et separat vindue for bedre overblik.
I PDF vieweren er der alle de kendte funktioner som download, print, zoom, roter mm.

 

Når PDF filer der bliver åbnet og set af en bruger registreres den hændelse i projektets hændelseslog under sin egen kategori ved navn “Document viewed” for at sikre overblikket over sit projekt.

 

Søg i PDF filers indhold

Alle PDF filer der bliver uploadet til Byggeprojekt indekseres, således at alt tekstindhold i dokumentet vil være søgbart.

Når filen er indekseret, vil man kunne søge på:

  • Specifikt ord
  • Dele af ord
  • Sætning
  • Nuværende version eller tidligere versioner.

I resultat oversigten af søgningen vil man kunne åbne PDF filer direkte i integreret PDF viewer, hvorfra man hurtigt kan browser igennem dokumentet på det søgte ord.

Tilgå søgning i filers indhold ved højre-klik
Her er projekt automatisk sat i søgevinduet.

 

 

Tilgå søgning i filers indhold ved klik på menu ikon
Ikonet i menubaren er universelt. Hvilket betyder projektet kun er automatisk sat, såfremt det er markeret i listen til venstre. 

 

 

Søgning efter "specifikt ord"

 Søgning efter "dele af ord"

 Søgning efter "sætning"

 
Hvis du vil have en introduktion til ovenstående, så kan du tage fat i vores dygtige kollegaer ved at klikke på knappen herunder.
 

Book demo