Kronborg Strandby

Træhuse med gode udsigts- og lysforhold 

Kronborg Strandby tager navn og form efter sine omgivelser. Elegante og skulpturelt enkle træhuse, der vinkler sig i forhold til hinanden og sikrer en levende og interessant by med gode udsigts- og lysforhold. Her er man altid tæt på lyset og nær den storslåede udsigt som er karakteristisk for stedet. De i alt 157 boliger er fordelt på i alt 24 huse og har direkte udsigt til Kronborg Slot.

Kronborg Strandby har tre typer huse: Strandvillaerne, Strandhusene og Byhusene med variationer indenfor hver type. Strandvillaerne er eksklusive boliger i to til tre etager og ligger primært i første formation med panoramisk udsigt og ophold mod vandet. I anden formation findes både strandvillaer og strandhuse i varierende højde med mulighed for både eksklusive og komfortable boligtyper. Byhusene er de højeste hustyper i op til 6 etager, og er etageboliger med udsigt og beskyttet ophold på indeliggende terrasser eller altaner, de er dog også velegnet til erhverv i kraft af deres størrelse og beliggenheden primært mod byen.

Se hvordan vi kan hjælpe jer

 

Et enkelt og effektivt projektweb, der sikrer dig en komplet digital løsning

Med Byggeprojekt.dk får du en komplet digital platform, der er enkel og nem at arbejde med. Til sikker håndtering af projektering, udbud og licitation - byggestyring, kvalitetssikring og aflevering - samt arkiv til ejendomsportefølje. IKT-godkendt med krypteret datatrafik og ubegrænset antal brugere.