Oplev vores effektive og brugervenlige platform 

Med Byggeprojekt.dk kan du få en komplet digital platform - Projektweb, Udbud, Granskning og Kvalitetssikring - til at styre dine byggesager sikkert gennem alle faser. Opbygget overskueligt og nemt, så en byggesag kan oprettes på få minutter med al information på ét sted.

Tal med en rådgiver Prøv 14 dage gratis
Vores produkter

Dit komplette værktøj til dit digitale byggeri

Projektweb

Projektweb med fast struktur, overblik og høj brugervenlighed

Projektering og byggestyring klares enkelt og effektivt med Projektwebben. Alle brugere holdes opdateret med de nyeste tegninger og dokumenter.

Home - Projectweb DK

Digital Granskning

Design din egen granskningsproces

Udfør granskning direkte i projektmaterialet og opnå bedre struktur, overblik og vidensdeling - samtidig med at der frigøres ressourcer og tid. 


Home - Digital review DK-1

Udbud

Udbud og licitationer
- uden en strøm af mails

Byggeprojekt.dk sætter system i dine udbud og licitationer. Simpelt – så slipper du for mails på kryds og tværs. Alle handlinger logges, så hele forløbet og valget af de vindende bud altid er dokumenteret.

Home - Tender DK-2

Kvalitetssikring

Kvalitetssikring med digital registrering - direkte på pladsen

Nu kan du droppe papirarbejdet og få en tidsbesparelse på op til 75%. Brug IssMan fra Byggeprojekt.dk til hurtig og præcis digital registrering af fejl og mangler – direkte på pladsen med smartphone eller tablet.

Quality Assurance
Referencer
“Vi bruger den digitale platform fra Byggeprojekt.dk – det er grundlaget – og funktionen med Udbud ved cirka halvdelen af sagerne. Prismæssigt er Byggeprojekt.dk konkurrencedygtig, og det er vores oplevelse, at strukturen er forholdsvis simpel"
KAB-1
KAB
Jesper Birn Lindeberg, Seniorprojektleder
“Vi har valgt at anvende Byggeprojekt.dk som projektweb, fordi løsningen er så enkel og intuitiv. En anden projektweb havde mange funktioner, som vi oplevede ikke at have brug for”
Ingcon
Ingcon
Anders Bidstrup, Partner
“Vi nedsatte en arbejdsgruppe, som kiggede grundigt på vores behov og hvilke gode og dårlige erfaringer, vores medarbejdere allerede havde gjort sig med forskellige udbydere. Her faldt valget klart på Byggeprojekt.dk, som tilbyder et velfungerende system, der kan præcis det, vi har brug for”
SJÆLSØ MANAGEMENT
Sjælsø Managment
Lars Jacobsen, Projektudviklingsdirektør
"Alle parter skal kunne stole 100 % på, at de, der havde forhandling til sidst og derfor afleverer til sidst, ikke får nogen fordel heraf. I de dage, hvor de første tilbud tikker ind, skal alle have en garanti for, at de ligger et sikkert sted, hvor ingen har adgang til dem"
METROSELSKABET
Metroselskabet & Hovedstadens letbane
Carsten Larsen, Senior Procurement Manager
Er du klar til at opleve hvad Byggeprojekt.dk kan gøre for dig?

En enkelt og effektiv projektweb, der sikrer dig en komplet digital løsning