Cases & referencer

Vi hjælper og samarbejder med arkitekter, ingeniører, entreprenører, organisationer og kommunale/private bygherrer.

Udvalgte referencer

Byudvikling: ”Vi kan være klar med et nyt stort byggeprojekt på få timer”

Ingcon har med en simpel mappestruktur i projektwebben fået overblik og effektiv styring af sine mange byggesager

Boligselskabet Sjælland har valgt Byggeprojekt.dk som leverandør

Boligselskabet Sjælland, der er blandt Danmarks 10 største boligselskaber, har tegnet en flerårig aftale med Byggeprojekt.dk om levering af en professionel projektweb til styring af selskabets mange...

Vil du læse flere cases? 

Klik her 

Vores udvalgte cases

Valgt på brugervenlighed, funktionalitet, kvalitet og pris

Boligkontoret Danmark bruger Byggeprojekt.dk til flere end 100 byggesager om året.

Boligkontoret Danmark styrer byggesager for almene boligselskaber, kommuner, selvejende institutioner, foreninger, seniorbofællesskaber samt private investorer og virksomheder over hele landet. Målet er at sikre de bedste resultater i byggesager og skabe moderne, tidssvarende og fremtidssikrede boliger og boligområder.

I praksis fungerer man som byggeforretningsfører på flere end 100 byggesager årligt, såvel nybyggeri som ombygninger og renoveringer.

Sjælsø Management har valgt projektweb til at styre opførelsen af 2.000 nye boliger

Ønsket om en ensartet, enkel og alligevel fleksibel løsning til en sikker håndtering af projektplaner, dokumenter og tegninger har fået Sjælsø Management til – efter research og test – at vælge Byggeprojekt.dk

Rammeaftalen omfatter professionel projektweb til alle Sjælsø Managements projekter, hvor der i øjeblikket er op mod 2.000 nye boliger under udvikling fordelt på 6-8 projekter – hver i størrelsen 100-600 mio. kr.

Et velfungerende projektværktøj

Simpel struktur og overskueligt for brugerne

Jesper Birn Lindeberg, seniorprojektleder, KAB:

”Vi bruger den digitale platform fra Byggeprojekt.dk – det er grundlaget – og funktionen med Udbud ved cirka halvdelen af sagerne. Prismæssigt er Byggeprojekt.dk konkurrencedygtig, og det er vores oplevelse, at strukturen er forholdsvis simpel. Det er nemt at håndtere og overskueligt med stifinder-systemet. Man kan let tilknytte en ekstra medarbejder, og vores rådgivere har også ret nemt ved at håndtere det. Så det er et velfungerende projektværktøj.

I praksis uddelegerer jeg de administrative opgaver til de rådgivere, der er hyret til projektet. Derfor er det rådgiveren, der står for arbejdet med at lægge dokumenter op til entreprenører og andre”.

"Nu er det enkelt at køre udbud og alle kan uden problemer se projektmaterialet"

Byggeprojekt.dk´s digitale platform giver Wils A/S klare fordele

Wils A/S fra Silkeborg er en entreprise- og udviklingsvirksomhed inden for hoved- og totalentrepriser samt murer og tømrer. Som digitalt værktøj bruger man nu platformen fra Byggeprojekt.dk:

– Efter en periode, hvor vi har prøvet systemet for at vurdere, hvordan det fungerer i forhold til vores opgaver, har vi valgt at indgå en firmaaftale, fortæller projektchef Jens Lauvring Kristensen. – Det er specielt funktionen Udbud, der giver os fordele. Udsendelse af materiale er nem at styre på entrepriseniveau, hvor systemet selv ’fletter’ og mailer ud til de underentreprenører og håndværkere, vi ønsker at få bud fra.