Vejen til et succcesfuldt byggeprojekt.......

Byggeprojekt.dk har specialiseret sig i at konvertere papirtegninger til digitale CAD-filer (DWG) samt rentegning af tegninger.

Har du en gammel papirtegning, som skal rentegnes fra bunden, rasterfil eller håndtegning? Så lad Byggeprojekt.dk konvertere den til CAD-format lige til at åbne i dit CAD-program. Først scanner vi tegningen til en fil. Derefter klargøres den med konvertering til en endelig CAD-fil, som så kan viderebearbejdes. Med denne højkvalitetskonvertering har du sparet bunker af rentegningstimer hos en teknisk assistent.

Byggeprojekt.dk går ikke på kompromis med kvalitet og leveringstid, og tegningerne bliver håndlavet og tilset af kvalificerede teknikere med godt branchekendskab.

Leveringstid og priser afhænger af tegningernes kompleksitet.

Send derfor dine filer til info@byggeprojekt.dk og få et tilbud.
Tekst i emnefelt: Tilbud konvertering til CAD

 

Fra papir til CAD-fil-fordele:

Hver eneste tegning er håndtegnet efter dine værdier.
Lagdeling i BIPS-standarder eller i henhold til dine bestemmelser.
Vi udarbejder alle størrelser af tegninger og alle tegningsformater: dwg, dxf, dgn etc.

 
Det siger vores kunder:

 

Arkitekttegnestue:

I forbindelse med en stor ejendomsportefølje hos det Grønlandske Selvstyre anvendes Byggeprojekt.dk til at konvertere gamle bygningstegninger til CAD-filformater. Med Byggeprojekt.dk’s konvertering sparer vi en masse tid og ressourcer på at rentegne de gamle tegninger fra bunden. Efter modtagelse af de digitale CAD-filer kan vi nemt arbejde videre og drive og vedligeholde ejendommene i fremtiden.
Bygningskonstruktør
Hans-Christian Jessen
tntnuuk illussanik titartaasarfik a/s

 


Medicinalindustri:

Som verdens førende inden for allergivacciner skal produktion og udvikling af præparater have optimale forhold. Ved om- og tilbygninger samt ændringer i produktionen ønskede vi at kunne rette i vores eksisterende bygningstegninger. Vi havde mange gamle tegninger i papirformat, men med Byggeprojekt.dk’s konverteringsydelse på vores tegningsarkiv lykkedes det at få papirtegningerne som dwg-filer, således at vi til enhver tid kan redigere og få opdateret vores bygningstegninger As Built.

Engineering & Production Services
ALK Abello
Preben Rasmussen