Vejen til et succesfuldt byggeprojekt.......

Sikkerhed for enkel brugerflade i Byggeprojekt.dk

Individuel brugerflade. Hver bruger af systemet har et unikt login og password. Alle passwords registreres i Byggeprojekt.dk-databasen. Glemte passwords kan altid genskabes via login-siden.

Brugerdefinerede notifikationsindstillinger på din personlige brugerprofil. Adgang til systemet giver overblik over tildelte projekter og rettigheder til valgte projekter.

  • Brugerfladen er enkel og mappestrukturen genkendelig, eftersom den er opbygget ligesom Windows Stifinder.
  • Webinterface-understøttelse af alle moderne browsere: Internet Explorer, Chrome, Mozilla Firefox, Safari og Opera.

 

Sikkerhed

Al kommunikation mellem Byggeprojekt.dk og brugeren er krypteret ved hjælp af Secure Socket Layer (SSL) – det sikreste valg med hensyn til internetsikkerhed. Det er den samme funktionalitet, pengeinstitutterne benytter til tryg kommunikation. Dette giver tillid til dit byggeprojekt.

Byggeprojekt.dk's servere er placeret i faciliteter, der forvaltes af AWS-hostede løsninger i sikre og pålidelige datacentre med en oppetid på 99,95.

 

Datacentrene benytter følgende sikkerhedsforanstaltninger:

Serveren er udstyret med de nyeste firewalls og internet-sikkerhedsopdateringer. Endvidere er der automatiske branddetektorer.

Personale- og klimakontrolsystemer overvåger og kontrollerer temperatur og luftfugtighed på passende niveauer, og der er strømovervågning med UPS-system ved strømsvigt.

Regelmæssig, trinvis og fuld backup af alle systemets data, herunder off-site data-backups opbevaret på separate, fysiske steder som værn mod praktisk taget alle katastrofescenarier.

--------------

Understøttede sprog: dansk, engelsk

Windows, Mac og Linux operativsystemer og mobil adgang via smartphones og tablets.

Byggeprojekt.dk er et dansk produkt.