DIGITAL GRANSKNING

14 dages gratis prøveperiode

Udfør granskning direkte i projektmaterialet og opnå bedre struktur, overblik og vidensdeling - samtidig med at der frigøres ressourcer og tid. 

✓ 14 dages gratis prøveperiod

✓ Intet betalingskort påkrævet

✓ Frigør vigtige ressourcer og tid

All your marketing metrics in one place

Visualize your marketing campaigns with concrete metrics that you can pull into any report or presentation

Background (2)
Digital Granskning

14 dages gratis prøveperiode

Ligger din data ligger hos anden udbyder?  eller har du behov for et simplet værktøj til projektgranskning og ekstern granskning?

Med vores digitale granskningsværktøj kan du udføre granskning direkte i projektmaterialet og opnå bedre struktur, overblik og vidensdeling - samtidig med at der frigøres ressourcer og tid.

✓ 14 dages gratis prøveperiod

✓ Intet betalingskort påkrævet

✓ Frigør vigtige ressourcer og tid

FÅ 14 DAGES GRATIS PRØVEPERIODE

Background (5)

Tillid fra disse hurtigtvoksende virksomheder

Asset 1-1
Asset 2-1
Asset 3
Asset 4
Asset 5

Find en løsning der passer til dig

14 dages prøveperiode

GRATIS

Udforsk fordelene med digital granskning

Udfør granskning direkte i projektmaterialet og opnå bedre struktur, overblik og vidensdeling


 • Checkmark Lav anmærkninger direkte på tegningerne
 • Checkmark Export data til Excel
 • Checkmark Tag dine kollegaer på dine anmærkninger
 • Checkmark Inviter og samarbejde i realtid med dine kollegaer
 • Checkmark Intet betalingskort er påkrævet

Premium

KONTAKT OS

Lad os vise dig, hvad Digital Granskning kan gøre for dig

Vi tilbyder god og grundig onboarding til dig og dine kollegaer, for at sikre at I alle kommer godt og rigtigt igang med at bruge løsningen. 


 • Checkmark Lav anmærkninger direkte på tegningerne
 • Checkmark Export data til Excel
 • Checkmark Tag dine kollegaer på dine anmærkninger
 • Checkmark Inviter og samarbejde i realtid med dine kollegaer
 • Checkmark Workflows
 • Checkmark Anmærknings typer
 • Checkmark Anmærknings felter
 • Checkmark Integration til projektweb
 • Checkmark Annotation field library
 • Checkmark Online support
HubSpot Video

Bevar overblikket igennem hele byggeprojektet

Med digital granskning lettes arbejdsprocesser i hele byggeriets værdikæde - fra udbud og projektering til byggefase og aflevering. Granskning er afgørende for projektets kvalitetssikring

Understøtter SBi-anvisning 246

Granskningsværktøjet hænger bl.a. tæt sammen med SBi-anvisning 246 ’Granskning af byggeprojekter”, så det er ekstra let for projektgranskeren at følge disse anbefalinger. Værktøjet tilbyder en færdig struktur men med rig mulighed for at lave individuelle tilpasninger til anmærkningsfelter som mange idag har det i excel..

Digital Granskning giver dig en række fordele

Ikon-overblik

Overblik uden excel

Få digitaliseret opgavelister og bevar let overblikket over bemærkninger og konklusioner, uden behov af referencedokumenter eller excel-ark med henvisninger.

Ikon-vidensdeling

Vidensdeling

Granskningsværktøjet centraliserer og distribuerer viden, så I er mindre sårbare over for udskiftning af enkeltpersoner.

Ikon-struktur

Struktur

Granskningsværktøjet giver dig struktur, workflows- og anmærkningsskabeloner, som du kan genanvende fra projekt til projekt.

ikon-ur

Brug tiden bedre

Digital granskningsproces er hurtigere og frigør administrativ tid, som er bedre anvendt til at granske bredere eller mere i dybden end ellers.

Ikon-frigoer

Frigør ressource

Bedre granskning betyder færre fejl og mangler, mindre spild og færre forsinkelser på grund af rettelser.

Ikon-online-granskning

Online granskning

Omfang, grundlag, forløb med registrering og anmærkninger direkte i fælles online tegninger og dokumenter har alle konstant adgang til opdateret materiale i processen.

ikon-liste

Gransk alle aspekter

Brug granskning til at sikre bygbarhed, totaløkonomi, standarder og mindstekrav, eller funktionskrav og brugervenlighed ved drift.

ikon-like

Metodefrihed

Vælg din egen granskningsmetode og lad systemet understøtte den ved at holde styr på jeres data, anmærkninger, og konklusioner

ikon-haandtryk

Hjælp i alle byggeriets faser

Granskning bliver lettere og hurtigere – uanset om det er ved faseskift, projektoptimeringsproces, systemleverancer eller ved overdragelse.

Mere effektive granskningsmøder

Det er ikke hensigtsmæssigt, når hver part i projektet først gransker egne filsæt alene, hvorefter input skal samles og koordineres på granskningsmøder.

Med granskningsværktøjet kan alle typer granskning foretages online og i realtid med alle relevante deltagere. Kommentarer og ønsker til ændringer kan tydeligt udveksles og logges og spørgsmål kan hurtigere afklares og præciseres.

Samtidig giver en online granskningsplatform også muligheden for at mødes til virtuelle granskningsmøder. Det kan betyde mindre transporttid for alle parter og dermed igen en højere produktivitet.

Granskning_Midt_1 1
Granskning_workflow

Store tidsbesparelser

Opsamling på slutresultat til nye versionssæt er en tidskrævende proces, hvis det sker med input via mail og med krydsreferencer mellem dokumenter og tegninger. Det medfører også risiko for fejl.

Med granskningsværktøjet kan den ansvarlige nemt generere et nyt versionssæt baseret på resultatet af granskningsprocessen, som så er klar til videre opfølgning. Det sparer betydelig tid på projektet.

Ansvar og opgaver følges op

Det er let at registrere, hvem der har ansvaret for hvilke opgaver – og om der bliver fulgt op. Det fjerner en masse administrativt tungt, manuelt arbejde fra den granskningsansvarliges skuldre og frigør tid til mere produktivt arbejde.

Risiko nedbringes, fordi det bliver lettere at følge op på alle anmærkninger, og der er ikke tvivl om versioner, fordi alt logges.

Granskning_Midt_2
KONTAKT OS

Lad os vise dig, hvad Digital Granskning kan gøre for dig

Vi tilbyder også en god og grundig onboarding til dig og dine kollegaer, for at sikre at I alle kommer godt og rigtigt igang med at bruge værktøjet. 

Creating annotation types