Kvalitetssikring

Kvalitetssikring med IssMan's digitale registrering og mangelgennemgang - nemt og hurtigt direkte på pladsen

Drop papirarbejdet og få en tidsbesparelse på op til 75%. Bruges i flere end 100 lande til hurtig og præcis digital registrering af fejl og mangler – direkte på pladsen med smartphone eller tablet.

Prøv beregneren

Dine vigtigste fordele:

ikon-liste

Digitale lister på pladsen

Dine registreringer og fotos opsættes til lister i Word, Excel eller PDF, mens du er på pladsen.

ikon-mobil

Registrering og rapportering i app

Tag foto – markér lokation – skriv kommentar – og generér lister. Alt direkte i app’en.

ikon-skrivebord

Drop papiret

Du skal ikke på kontoret og skrive noter ind i en rapport eller overføre fotos.

ikon-ur

Tilsyn 75%hurtigere

Tilsyn og rapportering sker op til 75% hurtigere, fordi IssMan klarer alt i én arbejdsgang.

ikon-tjek

Afleverings-protokoller

Det er enkelt at lave afleveringsprotokoller, mens du er på pladsen.

ikon-papir

Præcise for-registreringer

Brug IssMan inden en byggesag skal i udbud – og til planer for vedligehold eller renovering.

ikon-enheder

Mobilt og effektivt

Du kan foretage alle former for tilsyn og registreringer i app’en på tablet eller mobil.

ikon-lastbil

Du får det hele med

Du glemmer ikke noget – og er færdig med arbejdet, når du forlader byggepladsen.

En stærk digital platform

IssMan til kvalitetssikring er en del af den digitale platform fra Byggeprojekt.dk med Projektweb, Udbud og Kvalitetssikring, der vælges til byggeopgaver i alle størrelser: Fra renovering og nybyggeri af boliger, erhverv, kontorer og butikker – skoler, plejecentre og andre institutioner – til industri, hoteller, metro og letbane.

Prøv IssMan kvalitetssikring nu

Få en præsentation af de mange fordele ved vores digitale platform, IssMan, der kan tages med overalt og bruges på tablet og mobil:

  • Hvor nemt IssMan giver dig digital kvalitetssikring – hurtigt og effektivt på pladsen.
  • Hvordan du får det hele med og registrerer alt i app’en.
  • Du kan tage foto, markere stedet, skrive om fejlen – og straks sende en rapport.
FÅ MERE INFO
- om fordelene ved IssMan og Byggeprojekt.dk’s komplette digitale løsning.
SE PROJEKTWEB
- bl.a. med et virtuelt tjek inde i et byggeri med 3D-vieweren.

Styr på fejl og mangler - sådan!

knudsgaard 3
”Byggefirmaet Knudsgaard bruger IssMan”

Byggefirmaet Knudsgaard

"IssMan er god at bruge. Den er nem at gå ind i og finde rundt i, og det er let at tage et billede og skrive oplysningerne direkte på det. Når jeg tager et billede, og uploader det, ryger det med det samme hjem til kontoret. Så har jeg gjort mit arbejde".

Lars Simonsen, Projektleder

Brian Jeanty benytter IssMan til kvalitetssikring
”Jeg havde brug for en app, hvor jeg kunne komme hurtigt i gang, og hvor jeg ikke skulle betale en masse penge i opstart”

IssMan gør det nemt at lave professionelle rapporter ude på pladsen

Brian Jeanty bruger bl.a. app’ens tegningsunderstøttelse, hvor fejl og mangler kan knyttes til et sted på en plantegning.

Da Brian Jeanty, projektleder hos entreprenørvirksomheden Jørgen Friis Poulsen, i forbindelse med et boligprojekt i Køge havde brug for en app til mangelgennemgang og afleveringsforretning faldt valget på IssMan:

"Jeg havde brug for en app, hvor jeg kunne komme hurtigt i gang, og hvor jeg ikke skulle betale en masse penge i opstart. Jeg havde heller ikke tid til at sætte mig ind i en kompleks app med en masse funktioner."

reference-rasmus-petersen
”Jeg har prøvet flere lignende systemer, men jeg konkluderede, at de simpelthen er for dyre og for avancerede.”

”Nemt at tage billeder af fejl og mangler- og lægge opgaver ind på tegningen”

IssMan er den enkle løsning til kvalitetssikring og proceskontrol, som Rasmus Petersen har efterlyst

Rasmus Petersen arbejder i en større virksomhed, hvor han er ansvarlig for at implementere nye systemer. Han tester IssMan, fordi han søger en enkel og billig app til arbejdet med kvalitetssikring og proceskontrol:

”Jeg har prøvet flere lignende systemer, men jeg konkluderede, at de simpelthen er for dyre og for avancerede. Man skal nærmest have en teknisk uddannelse for at bruge dem,” forklarer han.

Han fandt IssMan på google, fik app’en installeret og kunne godt lide den enkle brugerflade:

”Det skal være simpelt, og så skal det bare virke! Og det gør IssMan.”

Kvalitetssikring gjort nemt - med IssMan’s digitale registrering direkte på pladsen

Drop papirarbejdet med den enkle og effektive platform IssMan, hvor du nemt laver digitale registreringer af fejl og mangler på pladsen med smartphone eller tablet.

Præcis som Byggeprojekt.dk’s projektweb og udbudsportal udmærker IssMan sig ved at være let at arbejde med. Du kan tage billeder, markere emnets lokation på en tegning og kommentere på den pågældende fejl og mangel – og generere en rapport med det samme. Alt klares i app’en.

Samtidig kan du dele dine tjek- og mangellister og samarbejde med dit team, med kolleger, underleverandører og kunder i tæt samarbejde på tværs af platforme.

IssMan er en sikker, gennemprøvet løsning med glade og tilfredse brugere i over 100 lande.

Digitale lister mens du er på pladsen

IssMan opsætter digitale lister til rapportering i Word, Excel eller PDF, mens du er på pladsen - ved brug af al registreret information, inklusive fotodokumentation. Det hele sker automatisk i app’en.

Komplet registrering direkte i app’en

Med IssMan app’en på tablet eller mobil laver du en komplet registrering i én arbejdsgang: Du kan tage billeder, markere emnets lokation på en tegning,

Du klarer det hele nu

IssMan hjælper dig med at droppe papirarbejde hjemme på kontoret og blive mere effektiv, fordi du klarer tingene nu – og kan løse andre vigtige opgaver, når du forlader byggepladsen. Intet udsættes – og de registreringer, du har lavet og sendt, kan andre følge op på med det samme.

Tilsyn får en helt ny økonomi

Erfaringen viser, at IssMan ved tilsyn og rapportering kan give tidsbesparelser på op til 75%, fordi alt klares i én arbejdsgang. Ved et byggeri, der varer 6 måneder med tilsyn hver 14. dag, kan hvert tilsyn inkl. kontorarbejde tage 3-4 timer, så der bruges op til 48 timer i alt. Med IssMan kan tidsforbruget reduceres til 12 timer, svarende til en økonomisk gevinst på 27.000 kr. ved en intern timepris på 750 kr. 

Afleveringsprotokoller - hurtigt og nemt

Når et byggeri er ved at være i mål, er det enkelt at lave afleveringsprotokoller med IssMan’s digitale registrering. Du klarer det hele på pladsen: Tag fotos, markér steder, tilføj registreringer – så kommer det hele med i protokollen, der opsættes i Word, Excel eller PDF.

Lav præcise for-registreringer

Med IssMan er det enkelt at arbejde effektivt med for-registreringer og få en præcis rapport, inden du skal udarbejde planer for vedligeholdelse eller renovering af et byggeri. Den digitale registrering direkte på lokationen betyder, at alt kommer med. For-registrering med IssMan er samtidig et nemt og sikkert værktøj til at få dokumentationen på plads, inden et projekt sendes i udbud.

Book demo

Dit mobile digitale værktøj

IssMan er en selvstændig app, du kan bruge på mobil eller tablet. Der kræves ikke en PC eller Mac for opsætning eller brug. Installér app’en – så er du klar til at arbejde med registrering, fotodokumentation og rapportering.

Du får det hele med

Ved tilsyn, registreringer og afleveringer kan der være mange detaljer at notere på blokken. Det kan være svært at holde styr på dem alle – og de rigtige billeder af dem – hvis du skal tilbage på kontoret for at lave rapporten eller protokollen. Med IssMan husker du det hele, fordi du laver alle registreringer og fotos på stedet. Og dit arbejde er færdigt, når du forlader byggepladsen.

Book demo

Prøv IssMan til dit næste projekt

IssMan er en del af den komplette digitale platform fra Byggeprojekt.dk - Til sikker håndtering af projektering, udbud og licitation - byggestyring, kvalitetssikring og aflevering - samt arkiv til ejendomsportefølje. Enkel og nem at arbejde med. IKT-godkendt med krypteret datatrafik og ubegrænset antal brugere.