Kvalitetssikring - nemt og hurtigt direkte på pladsen

Digitale registeringer og mangelgennemgang med lethed

Drop papirarbejdet og få en tidsbesparelse på op til 75%. Bruges i flere end 100 lande til hurtig og præcis digital registrering af fejl og mangler – direkte på pladsen med smartphone eller tablet.

QA - hero
Kvalitetssikring

Dine vigtigste fordele

list
Digitale lister på pladsen

Dine registreringer og fotos opsættes til lister i Word, Excel eller PDF, mens du er på pladsen.

bar-chart-square-01
Registrering og rapportering i app

Tag foto – markér lokation – skriv kommentar – og generér lister. Alt direkte i app’en.

file-x-01
Drop papiret

Du skal ikke på kontoret og skrive noter ind i en rapport eller overføre fotos.

clock-check-1
Gør tilsyn 75% hurtigere

Tilsyn og rapportering sker op til 75% hurtigere, fordi IssMan klarer alt i én arbejdsgang.

clipboard
Afleverings-protokoller

Det er enkelt at lave afleveringsprotokoller, mens du er på pladsen.

file-check-02
Præcise for-registreringer

Brug IssMan inden en byggesag skal i udbud – og til planer for vedligehold eller renovering.

phone-01
Mobilt og effektivt

Du kan foretage alle former for tilsyn og registreringer i app’en på tablet eller mobil.

bell-01
Du får det hele med

Du glemmer ikke noget – og er færdig med arbejdet, når du forlader byggepladsen.

clock-check
Hvad er gevinsten?

Som rådgiver eller bygherre kan du spare op til 75% ved at benytte vores platform.

Din komplette løsning til at sikre kvalitetssikring

IssMan til kvalitetssikring er en central del af den omfattende digitale platform fra Byggeprojekt.dk. Vores platform indeholder moduler for ProjektWeb, Udbud og Kvalitetssikring, hvilket gør den til et førstevalg for byggeprojekter af alle størrelser og typer. Uanset om du arbejder med boligrenovering, kommerciel byggeri, industriprojekter eller infrastrukturudvikling som metro- og jernbanelinjer, er vores platform designet til at imødekomme dine behov.

Issman-zig-1-new-1-1

Digitale lister mens du er på pladsen

IssMan opsætter digitale lister til rapportering i Word, Excel eller PDF, mens du er på pladsen - ved brug af al registreret information, inklusive fotodokumentation. Det hele sker automatisk i app’en.

Komplet registrering direkte i app’en
Med IssMan app’en på tablet eller mobil laver du en komplet registrering i én arbejdsgang: Du kan tage billeder, markere emnets lokation på en tegning, 

QA - issues

Udforsk mere om vores Kvalitetssikring

Drop papirarbejdet med den enkle og effektive platform IssMan, hvor du nemt laver digitale registreringer af fejl og mangler på pladsen med din smartphone eller tablet.

Du klarer det hele nu

IssMan hjælper dig med at droppe papirarbejdet hjemme på kontoret og blive mere effektiv, fordi du klarer tingene nu – og kan løse andre vigtige opgaver, når du forlader byggepladsen. Intet udsættes – og de registreringer, du har lavet og sendt, kan andre følge op på med det samme.

Tilsyn får en helt ny økonomi

Erfaringen viser, at IssMan ved tilsyn og rapportering kan give tidsbesparelser på op til 75%, fordi alt klares i én arbejdsgang. Ved et byggeri, der varer 6 måneder med tilsyn hver 14. dag, kan hvert tilsyn inkl. kontorarbejde tage 3-4 timer, så der bruges op til 48 timer i alt. Med IssMan kan tidsforbruget reduceres til 12 timer, svarende til en økonomisk gevinst på 27.000 kr. ved en intern timepris på 750 kr. 

Afleveringsprotokoller - hurtigt og nemt

Når et byggeri er ved at være i mål, er det enkelt at lave afleveringsprotokoller med IssMan’s digitale registrering. Du klarer det hele på pladsen: Tag fotos, markér steder, tilføj registreringer – så kommer det hele med i protokollen, der opsættes i Word, Excel eller PDF.

Lav præcise for-registreringer

Med IssMan er det enkelt at arbejde effektivt med for-registreringer og få en præcis rapport, inden du skal udarbejde planer for vedligeholdelse eller renovering af et byggeri. Den digitale registrering direkte på lokationen betyder, at alt kommer med. For-registrering med IssMan er samtidig et nemt og sikkert værktøj til at få dokumentationen på plads, inden et projekt sendes i udbud.

Dit mobile digitale værktøj

IssMan er en selvstændig app, du kan bruge på mobil eller tablet. Der kræves ikke en PC eller Mac for opsætning eller brug. Installér app’en – så er du klar til at arbejde med registrering, fotodokumentation og rapportering.

Du får det hele med

Ved tilsyn, registreringer og afleveringer kan der være mange detaljer at notere på blokken. Det kan være svært at holde styr på dem alle – og de rigtige billeder af dem – hvis du skal tilbage på kontoret for at lave rapporten eller protokollen. Med IssMan husker du det hele, fordi du laver alle registreringer og fotos på stedet. Og dit arbejde er færdigt, når du forlader byggepladsen.

Safely upload construction plans

Streamline your construction project initiation with the Upload Plans feature, an essential component of our Digital Review platform. This feature empowers construction teams to effortlessly upload and manage project blueprints, creating a centralized hub for all essential design documents. With intuitive organization and real-time accessibility, this tool enhances collaboration, accelerates decision-making, and sets the foundation for a successful construction journey.

Install
Customize
Go live

Custom Colors and Fonts

Match your brand style with custom colors, fonts, and many other cool settings that will make your website look professional and beautiful. Have the website your brand deserves.

Color
Font
Shape

Drag 'n' Drop Editor

Make layout changes, add or remove sections at the page level. Forget about template edits. Customize your styles without leaving HubSpot. No need to edit code.

Pages
LPs
Blogs

Performant Website

Get great scores on Google Page Speed Insights, both desktop and mobile. Optimized for content, SEO and accessibility.

SEO
Speed
Accessibility
Referencer
“Vi bruger den digitale platform fra Byggeprojekt.dk – det er grundlaget – og funktionen med Udbud ved cirka halvdelen af sagerne. Prismæssigt er Byggeprojekt.dk konkurrencedygtig, og det er vores oplevelse, at strukturen er forholdsvis simpel"
KAB-1
KAB
Jesper Birn Lindeberg, Seniorprojektleder
“Vi har valgt at anvende Byggeprojekt.dk som projektweb, fordi løsningen er så enkel og intuitiv. En anden projektweb havde mange funktioner, som vi oplevede ikke at have brug for”
Ingcon
Ingcon
Anders Bidstrup, Partner
“Vi nedsatte en arbejdsgruppe, som kiggede grundigt på vores behov og hvilke gode og dårlige erfaringer, vores medarbejdere allerede havde gjort sig med forskellige udbydere. Her faldt valget klart på Byggeprojekt.dk, som tilbyder et velfungerende system, der kan præcis det, vi har brug for”
SJÆLSØ MANAGEMENT
Sjælsø Managment
Lars Jacobsen, Projektudviklingsdirektør
"Alle parter skal kunne stole 100 % på, at de, der havde forhandling til sidst og derfor afleverer til sidst, ikke får nogen fordel heraf. I de dage, hvor de første tilbud tikker ind, skal alle have en garanti for, at de ligger et sikkert sted, hvor ingen har adgang til dem"
METROSELSKABET
Metroselskabet & Hovedstadens letbane
Carsten Larsen, Senior Procurement Manager
Er du klar til at opleve en ny æra indenfor byggeri?

Oplev fordelene ved granskning nu