Projektweb

Byggeprojekt.dk er den enkle og effektive projektweb, der sikrer dig en komplet digital løsning


Den brugervenlige IKT-godkendte projektweb sikrer en fast struktur gennem alle faser: Projektering, udbud og licitation – byggestyring med dokumenthåndtering og 100% opdateret info – og rådighed over alle data.

Få en gratis demo

Dine vigtigste fordele:

ikon-liste

Enkelt og hurtigt

Nemt at oprette et byggeprojekt med grupper, mapper og rettigheder.
ikon-papir

Håndterer udbud

Udbudsmodulet håndterer alle former for udbud og licitationer.
ikon-opdater

Alle er opdateret

Samtlige aktører har 100% opdaterede tegninger og informationer.
ikon-3dviewer

Unik 3D-viewer

3D-viewer efter Autodesk standard kører direkte i projektwebben.
ikon-diagram

Ubegrænset datamængde

Data er ubegrænset, samlet ét sted og sikret med SSL-krypteret trafik.
ikon-bruger-pc

Frit antal brugere

Du kan invitere et ubegrænset antal brugere med i dit projekt.

En stærk digital platform

Du får en stærk og veletableret digital platform, som i dag har over 40.000 brugere fordelt på: Stat, kommuner, offentlige og private bygherrer, developers, almennyttige boligselskaber, ejendomsforvaltere, forsyningsselskaber, transportselskaber, pensionsselskaber, arkitekter, rådgivere samt hoved- og totalentreprenører i Norden.

Byggeprojekt.dk vælges til byggestyring på opgaver helt fra 100.000 kr. og til over 5 mia. kr. Projekterne omfatter alt fra renovering og nybyggeri af boliger, erhverv, kontorer og butikker – skoler, plejecentre og andre institutioner – til industri, hoteller, metro og letbane.

Sikker håndtering af alle projektplaner

Med over 40.000 brugere høstes der dagligt mange erfaringer med de digitale
løsninger fra Byggeprojekt.dk. Virksomheder med forskellige roller i byggeriet fortæller her på siden om de fordele, de opnår med vores projektweb.

carlsbakken-stort
”Sjælsø Management benytter projektweb fra Byggeprojekt.dk”

Sjælsø Management har valgt projektweb til at styre opførelsen af 2.000 nye boliger

Ønsket om en ensartet, enkel og alligevel fleksibel løsning til en sikker håndtering af projektplaner, dokumenter og tegninger har fået Sjælsø Management til – efter research og test – at vælge Byggeprojekt.dk

Rammeaftalen omfatter professionel projektweb til alle Sjælsø Managements projekter, hvor der i øjeblikket er op mod 2.000 nye boliger under udvikling fordelt på 6-8 projekter – hver i størrelsen 100-600 mio. kr.

Integreret med Microsoft Office365

Som bruger af vores projektweb og platform, har man nu mulighed for at åbne og redigere Microsoft filer* fra følgende programmer, direkte i vores projektweb.

Microsoft Word Microsoft Excel Microsoft Powerpoint

 

*Kræver at du og/eller din organisation har en Microsoft Office365 licens

Prøv de digitale fordele nu

Få en personlig præsentation af de mange fordele ved vores digitale platform, der kan tages med overalt og kører i enhver browser på PC, tablet og mobil:

  • Se hvor hurtigt du opretter en byggesag – og hvor let du styrer den.
  • Du kan få en komplet løsning med Projektweb, Udbud og Kvalitetssikring.
  • Oplev hvordan du har 3D-view direkte i Projektwebben – og meget mere.

Projektweb med fast struktur, overblik og høj brugervenlighed

Det er nemt og hurtigt at oprette et byggeprojekt med grupper, mapper og rettigheder, bl.a. ved at bruge eksisterende strukturer. Du kan invitere et ubegrænset antal brugere og informere alle aktører uden at holde styr på en strøm af mails.

Udbudsmotor gør det enkelt at få priserne sikkert i mål

Med projektwebbens udbudsmotor håndterer du alle former for digitale udbud og licitationer efter reglerne i Danmark og EU. Plus rådgiverudbud, udbud med forhandling, indhentning af bud fra underentreprenører m.v.

Alle deltagere er helt opdaterede og skarpe i deres arbejde

Samtlige aktører har hele tiden de nyeste, opdaterede tegninger og informationer om projektet. Du indstiller nemt notifikationer, så der automatisk går besked ud til de relevante personer med de nye dokumentversioner, de skal arbejde efter.

Gå en tur i bygningen og tjek detaljer med projektwebbens 3D-viewer

Den unikke 3D-viewer er udviklet efter Autodesk standard og kører direkte i projektwebben uden speciel software. Et stærkt værktøj til at inddrage projektets aktører og fremtidige brugere med virtuelle fremvisninger. Du kan f.eks. flytte bygningsdele for at få et bedre kig, samt lægge klikbare data, mål og materialebeskrivelser ind i 3D-filen.

Datarum med stor kapacitet, max. sikkerhed SSL-krypteret datatrafik og høj tilgængelighed

Med Byggeprojekt.dk’s projektweb får du en ubegrænset datamængde – sikret og samlet på ét sted – som du råder over i fremtiden til bl.a. 1- og 5-års gennemgang, drift og vedligehold. Data er altid tilgængelige og sikret med SSL-krypteret trafik. Dermed undgår du risikoen ved gratis tjenester i skyen.

Ubegrænset antal brugere

Du kan invitere et ubegrænset antal brugere med i dit projekt – f.eks. leverandører, underentreprenører og andre samarbejdspartnere.

Derfor er Byggeprojekt.dk det enkle og oplagte valg til sikker styring af byggerier

De flere end 40.000 brugere af de digitale løsninger fra Byggeprojekt.dk kommer fra alle dele af byggebranchen. Her fortæller to markante aktører om de erfaringer - og hvorfor de har valgt vores projektweb.

reference-boligkontoret-danmark01
”Boligkontoret Danmark valgte Byggeprojekt.dk på brugervenlighed, kvalitet og pris ”

Valgt på brugervenlighed, funktionalitet, kvalitet og pris

Boligkontoret Danmark bruger Byggeprojekt.dk til flere end 100 byggesager om året.

Boligkontoret Danmark styrer byggesager for almene boligselskaber, kommuner, selvejende institutioner, foreninger, seniorbofællesskaber samt private investorer og virksomheder over hele landet. Målet er at sikre de bedste resultater i byggesager og skabe moderne, tidssvarende og fremtidssikrede boliger og boligområder.

I praksis fungerer man som byggeforretningsfører på flere end 100 byggesager årligt, såvel nybyggeri som ombygninger og renoveringer.

Arkitekten sparer administrativt arbejde og håndterer nemt digitale udbud og byggestyring

Creo Arkitekter A/S i Odense har valgt Byggeprojekt.dk i stedet for egen projektserver til blandt andet digitale udbud.

Læs hvorfor Region Syddanmarks største arkitekttegnestue har valgt vores digitale platform til udbud, dokumenthåndtering og byggestyring.

Oplev i et møde, hvor nemt du arbejder med Byggeprojekt.dk

Få en personlig præsentation af de mange fordele ved vores digitale platform, der kan tages med overalt og kører i enhver browser på PC, tablet og mobil:

  • Se hvor hurtigt du opretter en byggesag – og hvor let du styrer den.
  • Du kan få en komplet løsning med Projektweb, Udbud og Kvalitetssikring.
  • Oplev hvordan du har 3D-view direkte i Projektwebben – og meget mere.