Vejen til et succcesfuldt byggeprojekt.......

Hos Byggeprojekt.dk får du gennemsigtige og troværdige priser uden uventede ekstra omkostninger.

Din pris er fast fra start, og bestemt ud fra den værdi byggeprojekt.dk kan give dig.

Vi ved, at hvert projekt og hver kunde er forskellig. Derfor tilbyder vi en fleksibel prissætning til din virksomhed, uanset om du kommer med dit første projekt hos byggeprojekt.dk eller kører mange af projekter af gangen.

 

 

Vores mest udbredte prissætning - Designet til virksomheder, der gerne vil betale en fast licens for et eller flere projekter. Inkluderet i denne pris:

 

 

Setup

…Hurtig og professionel konfiguration på platformen. Ubegrænset antal brugere. Ubegrænset data. Ubegrænset support for enhver organisation på dit projekt. Med ubegrænset brug prissætning er din investering i byggeprojekt.dk beregnet før du går i gang. Ingen ekstra omkostninger. Så nemt er det.

Hvorfor

…Byggeprojekt.dk har en løsning hvor du kan få en fast pris til alle byggeriets faser. Vi ønsker at skabe gennemsigtighed og klarhed med vores prisstrategi, og dermed sikre dig at ingen uforudsete omkostninger pålægges. Vi tilbyder også gratis funktionalitet.

Kontakt os allerede i dag, så vi kan drøfte hvilke priser, der vil fungere bedst for dit projekt. Du bestemmer selv prisen.

.