H. Skjøde Knudsen A/S: "En god platform til at håndtere udvikling, projektering og udførelse - med al historik samlet ét sted"

1 minutter læsning
Jun 21, 2020 9:18:34 PM

Entreprenørfirmaet H. Skjøde Knudsen A/S har stadig flere udviklingsprojekter og nu egen datahåndtering med Byggeprojekt.dk’s digitale løsning

De mange krav, der stilles ved udviklingsprojekter som blandt andet det 140.000 m2 store Gartnerbyen i Odense, har fået H. Skjøde Knudsen til at vælge en professionel projektweb:

Teknisk chef Allan Arno Kronborg”Tidligere har vi ofte klaret os med, hvad bygherre stillede til rådighed, når vi for eksempel bød på en hovedentreprise. Men i takt med at udviklingsprojekter og totalentrepriser fylder mere, opstod der behov for, at vi fik vores egen platform.

Et sted, hvor vi kan samle og styre informationer om hele værdikæden fra udbud og kontraktdannelse til udførelse og aflevering”, fortæller teknisk chef i Skjøde, Allan Arno Kronborg.

Partnere kan inviteres ind

Projektwebben fra Byggeprojekt.dk har givet mange praktiske fordele. En af dem er, at udvalgte samarbejdspartnere nu kan inviteres til at være medprojekterende tidlig i projekteringsfasen:

”Vi har simpelthen nu en mulighed for at involvere vores samarbejdspartnere allerede før, de for eksempel skal til at udføre byggeriet. Det betyder, at vi trækker på et bredere felt af ekspertise og får endnu mere kvalitet i projekterne end ellers og derved løbende sikrer projektets økonomi og ikke mindst kvalitet”, siger Allan Arno Kronborg.

 

Se hvordan vi kan hjælpe her