Sjælsø Management: "En løsning, der passer rigtig godt til vores behov, er velfungerende og nemt at bruge"

1 minutter læsning
Jun 21, 2020 9:20:57 PM

Sjælsø Management bruger Byggeprojekt.dk til deres digitale byggestyring

Efter en omfattende markedsundersøgelse valgte udviklingsselskabet Sjælsø Management projektweb-løsningen fra Byggeprojekt.dk til dokumentstyring for udviklingen af tusindvis af nye boliger:

Lars Jacobsen"Vi nedsatte en arbejdsgruppe, som kiggede grundigt på vores behov og hvilke gode og dårlige erfaringer, vores medarbejdere allerede havde gjort sig med forskellige udbydere. Her faldt valget klart på Byggeprojekt.dk, som tilbyder et velfungerende system, der kan præcis det, vi har brug for”, fortæller projektudviklingsdirektør Lars Jacobsen fra Sjælsø Management.

Rammeaftale med mulighed for specialudvikling af detaljer

Der er indgået en rammeaftale, som omfatter professionel projektweb til alle Sjælsø Managements projekter. Der er udviklet en ensartet, fælles struktur, som alle kan bruge, men som alligevel åbner for individuelle tilpasninger på de enkelte projekter. Derudover har Sjælsø Management takket være rammeaftalen også mulighed for at få specialudviklet nye detaljer, de har behov for:

”Vi havde et konkret tilfælde, hvor vi ønskede at give en ekstern konsulent adgang til udbudsmodulet, men kun til den relevante sag. Byggeprojekt.dk var meget lydhøre og udviklede en funktion til den måde, vi arbejder på. Det har løst vores udfordring med håndtering af udbud for lignende sager”, forklarer Lars Jacobsen.

Hør hvordan i, ligesom Sjælsø kan drage fordel af vores projektweb og udbudsmodul.

 

Book demo