Kaj Ove Madsen A/S Aarhus tilbyder kunderne tryghed mange år frem med projektweb fra Byggeprojekt.dk

1 minutters læsning
Jun 18, 2020 3:43:26 PM

Ved altid at have adgang til det oprindelige materiale letter de kundernes muligheder for drift, vedligehold og eventuel senere om- eller tilbygning.

Når store byggeprojekter afsluttes, afleverer entreprenøren typisk tegninger og store mængder tekniske beskrivelser, så bygherren kan tage sig af drift og vedligehold. Desværre er det ikke usædvanligt, at materialerne bliver forlagt og ansatte skifter job, og få år senere er de mange erfaringer, man fik samlet, spredt og spildt.

Den situation forsøger Kaj Ove Madsen A/S Aarhus at komme i forkøbet med deres projektweb-løsning fra Byggeprojekt.dk:

”Ud over at vi naturligvis anvender systemet til at have styr på data, tegninger og leverancer under udbud og byggeri, så giver det også vores kunder og samarbejdspartnere en ekstra tryghed at vide, at vi bevarer et arkiv over alle relevante tegninger og tilhørende projektmateriale,” forklarer projektchef hos Kaj Ove Madsen A/S Aarhus, Søren Hansen.

Klar til om- og tilbygning

Hvis man flere år efter et byggeris afslutning ønsker at lave fx en tilbygning, kan det være meget dyrt og besværligt at skulle starte helt forfra. Også her giver arkivet ekstra tryghed for kunderne:

”Der er jo ingen grund til at opfinde den dybe tallerken to gange. Når projektmaterialet består, er det logisk at grave det frem igen, så man kan komme godt i gang”, siger Søren Hansen.

Valgt for brugervenlighed

Byggeprojekt.dk er valgt som leverandør af Kaj Ove Madsens A/S Aarhus’ projektweb, fordi den er enkelt at bruge og har en stor fleksibilitet samtidig med at ensartetheden bevares fra projekt til projekt.

”Vi skulle have noget, som fungerede uanset om man laver 1 eller 1000 undermapper på et projekt. Der var Byggeprojekt.dk det rette match”, forklarer Søren Hansen.

Anvendes på flere store aktuelle projekter i Aarhus-området

Netop nu er Kaj Ove Madsen A/S Aarhus i gang med flere store byggeprojekter, hvor projektweb fra Byggeprojekt anvendes til styring. Det gælder blandt andet 100.000 kvadratmeter byggeri i Risskov Brynet – primært af boliger – og 35.000 kvadratmeter hovedsageligt erhverv i Pakhusene. Desuden er Kaj Ove Madsen A/S Aarhus også i gang med omdannelsen af Æggepakkeriet til ca. 13.500 kvadratmeter lejemål, som også primært bliver boliger.

Book demo