Lyngby-Taarbæk Forsyning optimerer udbud med platform fra Byggeprojekt.dk

Hvert år foretager forsyningsselskabet en lang række indkøb og udbud for at løse kerneopgaverne inden for vandforsyning og rensning af spildevand for kommunens borgere.

Med den nye løsning kan de respektive enheder strømline processerne på nem og enkel måde.

Lyngby-Taarbæk Forsynings nye platform understøtter alle projekttyper og samarbejdsformer. Det sikrer selskaberne en effektiv afholdelse af alle former for udbud – hvad enten man gennemfører fx et procesorienteret udbud, mini-udbud, rådgiverudbud, udliciterer en rammeaftale eller indhenter tilbud digitalt.

Sikrer tryghed

”Forsyningen har mulighed for at inkludere specifikke afleveringskrav til tilbudsgivere og afholde licitationen digitalt fremfor håndtering af tilbud på e-mail. Dermed agerer Lyngby Taarbæk Forsyning professionelt og sikrer tryghed overfor deres samarbejdspartner og tilbudsgivere”, siger Thomas Bøgh fra Byggeprojekt.dk.

Book demo

 

Andre udvalgte referencer inden for forsyningssektoren:logoer fra forsyningssektoren

Et enkelt og effektivt projektweb, der sikrer dig en komplet digital løsning

Med Byggeprojekt.dk får du en komplet digital platform, der er enkel og nem at arbejde med. Til sikker håndtering af projektering, udbud og licitation - byggestyring, kvalitetssikring og aflevering - samt arkiv til ejendomsportefølje. IKT-godkendt med krypteret datatrafik og ubegrænset antal brugere.