Ingcon A/S: "Vi kan skræddersy måden at styre projekterne på - og bruge den igen"

1 minutter læsning
Jun 8, 2020 12:40:44 PM

Ingcon A/S bruger Byggeprojekt.dk til bl.a. at styre
byggeriet af 2.000 nye boliger på Grønttorvet

Når der over en periode på 4 år opføres for 5 milliarder kr nybyggeri på Grønttorvet i Valby, sikrer Byggeprojekt.dk’s projektweb, at der er styr på de 19 sideløbende byggeprojekters papirer og tegninger.

Omkring 4.000 mennesker kan se frem til at flytte ind, når den 160.000 m2 store bydel Ny Valby er opført på området, der tidligere husede Grønttorvet. Der skal blandt andet bygges 2.000 nye boliger, børneinstitutioner samt butikker og cafeer spredt ud over 21 byggefelter.

Enkel og fleksibel løsning
Ingcon selv kan redigere

Ingcon A/S står for byggestyringen og har valgt Byggeprojekt.dk’s fleksible webbaserede løsning til at håndtere de store mængder dokumenter og tegninger, der skal udveksles og opbevares i forbindelse med byggerierne:

Anders Bidstrup”Vi har gode erfaringer med at anvende Byggeprojekt.dk, som har en enkel og fleksibel løsning. Byggeprojekt.dk har en meget konkurrencedygtig pris på markedet og kan tilpasses præcist til vores behov,” fortæller direktør Anders Bidstrup fra Ingcon A/S.

Han fremhæver vigtigheden af, at Ingcon A/S selv kan redigere i menuerne:

”Vi arbejder meget ofte sammen med en udvalgt skare af partner-firmaer, der går igen fra projekt til projekt. Derfor er det en stor fordel for os, at vi med Byggeprojekt.dk kan skræddersy en template præcis til den måde, vi kan lide at styre projekterne på, og så anvende den igen,” siger Anders Bidstrup.

Udviklingsselskabet FB Gruppen A/S står sammen med Ingcon A/S bag udviklingen og opførelsen af Ny Valby.

 

Se hvordan vi kan hjælpe her