Thormann: Alle kan finde ud af at bruge projektwebben

Thormann.as har valgt den digitale platform fra Byggeprojekt.dk til at styre sine projekter

Thormann.as udfører projektudvikling, byggestyring samt hoved- og totalentrepriser. Med over 25 års erfaring fra byggebranchen er man den sikre samarbejdspartner gennem alle faser i byggeriet. Udgangspunktet er altid de bedste byggetekniske løsninger og en stærk styring af økonomien.

Thormann.as har valgt at arbejde med Byggeprojekt.dk – en komplet digital løsning med Projektweb, Udbud og Kvalitetssikring, som direktør Per Thormann har gode erfaringer med:

Det hele er overskueligt og opbygget på en måde, der gør det simpelt. Når vi har nye medarbejdere – eller inviterer andre til at være med – får vi ingen spørgsmål! Alle kan finde ud af at bruge projektwebben

Virksomheden fra Roskilde har senest haft entrepriserne ved opførelsen af i alt 138 almene boliger fordelt i Osted, Lejre, Skovlunde og Stenløse.

 

Per Thormann

Per Thormann
Direktør

www.thormann.as
www.byggeprojekt.dk

 

Book demo

Et enkelt og effektivt projektweb, der sikrer dig en komplet digital løsning

Med Byggeprojekt.dk får du en komplet digital platform, der er enkel og nem at arbejde med. Til sikker håndtering af projektering, udbud og licitation - byggestyring, kvalitetssikring og aflevering - samt arkiv til ejendomsportefølje. IKT-godkendt med krypteret datatrafik og ubegrænset antal brugere.