Boligkontoret Århus tegner 4-årig rammeaftale med Byggeprojekt.dk

1 minutters læsning
Jun 18, 2020 3:38:30 PM

Efter i årevis at have været henvist til skiftende projektweb-løsninger leveret af mange forskellige partnere forenkler Boligkontoret Århus nu arbejdsgangen gevaldigt med deres egen platform leveret af Byggeprojekt.dk. Målet er at spare ressourcer på boligkontorets mange projekter i vidt forskellige prisklasser.

Traditionelt har Boligkontoret Århus benyttet sig af forskellige løsninger stillet til rådighed af fx rådgivere, som har været inde over deres byggeprojekter, men det var på mange måder ikke optimalt, fortæller bygge- og innovationschef Erik Frehr:

”Vores ansatte endte med konstant at skulle holde styr på et væld af værktøjer og adgangskoder til de forskellige projekter og vi savnede ensartethed og et mere enkelt system”, fortæller han.

Rammeaftale for fire år

Derfor lavede Boligkontoret Århus før sommerferien et udbud, hvor valget endte med at falde på Byggeprojekt.dk:

”Vi har fundet en glimrende løsning, hvor Byggeprojekt.dk leverer en professionel projektweb, vi selv kan tilpasse til alle vores behov på både store og små projekter”, siger Erik Frehr.

Let at anvende for alle

For Boligkontoret Århus er det en yderligere fordel, at Byggeprojekts løsning er let forståelig og enkel at anvende.

”Vi gennemfører på årsbasis en bred projektpallette, der involverer alt fra rådgivere og entreprenører til projektledere, ejendomsinspektører og ejendomsfunktionærer”, siger Erik Frehr.

Fungerer for alle størrelse projekter

Boligkontoret Århus kører typisk omkring 40-50 projekter om året – i en størrelsesorden fra 100.000 kroner op til 250 mio. kroner. Derfor var det også afgørende, at den nye projektweb kunne håndtere alt inden for denne skalering.

”Vi har lagt vægt på, at systemet skal være enkelt nok til en lille renoveringsopgave og alligevel have funktionaliteterne til også at håndtere de virkelig store projekter. Her var Byggeprojekt nemt at bruge, fordi det kan tilpasses den enkelte opgave, samtidig med at man bevarer systematikken fra opgave til opgave”, slutter Erik Frehr.

Anvendelsen af den professionelle projektweb fra Byggeprojekt får sin debut hos Boligkontoret Århus netop nu med renoveringen af Kirkedammen – en mindre bebyggelse med 26 lejligheder, som forventes at tage et års tid.

Book demo