Boligkontoret Danmark har valgt Byggeprojekt.dk på brugervenlighed, funktionalitet, kvalitet og pris

1 minutters læsning
Jun 24, 2020 9:19:49 AM

Boligkontoret Danmark bruger Byggeprojekt.dk til flere end 100 byggesager om året.

Boligkontoret Danmark styrer byggesager for almene boligselskaber, kommuner, selvejende institutioner, foreninger, seniorbofællesskaber samt private investorer og virksomheder over hele landet. Målet er at sikre de bedste resultater i byggesager og skabe moderne, tidssvarende og fremtidssikrede boliger og boligområder

I praksis fungerer man som byggeforretningsfører på flere end 100 byggesager årligt, såvel nybyggeri som ombygninger og renoveringer.

Valgt efter udbud

Til at styre de mange projekter gennem alle faser bruger Boligkontoret Danmark den komplette digitale platform fra Byggeprojekt.dk, som blev valgt efter et udbud blandt markedets dygtigste aktører. Byggeprojekt.dk afgav det økonomisk mest fordelagtige tilbud i forhold til udbuddets vægtning af brugervenlighed, funktionalitet, kvalitet og pris.

Der er nu indgået en 4-årig rammeaftale om brug af Byggeprojekts digitale løsninger, såsom Projektweb til dokumenthåndtering, udbud til digitale licitationer, 3D-viewer, arkiv til 1- og 5 års gennemgang m.v.

 

Book demo