Boligorganisationen Tårnbyhuse: ”Valget faldt på Byggeprojekt.dk grundet layout og brugervenlighed.”

2 minutter læsning
Jan 23, 2024 1:36:33 PM
Digital Granskning som trækplaster

Vi har interviewet Lasse Holm fra Boligorganisationen Tårnbyhuse for at få hans erfaringer med Byggeprojekt.dk, læs med og se, hvad han har at sige om os. 

Tårnbyhuse er en almen boligorganisationen med ca. 3.500 lejeboliger fordelt i Tårnby og Kastrup. De administrerer forskellige projekter som helhedsplaner, store og små renoveringsprojekter, nybyggeri i eksisterende afdelinger og i nye områder. Deres udbudsforme er totalentreprise som integreret byggeri og hovedentreprise. 

”Vi valgte byggeprojekt.dk da vi trængte til fornyelse, og økonomisk gav Byggeprojekt.dk det mest fordelagtige tilbud. Yderligere faldt valget på byggeprojekt.dk grundet layout og brugervenlighed. En anden af grundene til vi valgte Byggeprojekt.dk, er pga. deres Digital Granskning og BygAlment.dk integration.”

Et projektweb med struktur

Byggeprojekt.dks Projektweb hjælper med at holde en organiseret mappestruktur, som gør det nemt for alle at navigere rundt i. Dokumenterne er sikkert opbevaret, og man kan tilgå dem fra enhver lokation. Dette sikrer en problemfri adgang til alle tegninger og andre projektdokumenter på tværs af forskellige fagområder. Det er med til at sikre et optimalt og effektivt samarbejde, da alle holdes opdateret og koordineret. 

Det er nemt at skabe en overskuelig struktur som kan kopieres til andre projekter, så samarbejdspartnere og andre interne afdelinger, nemt kan finde rundt i systemet, da det altid er det samme og systemet er brugervenligt og nemt.” 

En platform indrettet til byggeri

Vi er stolte af vores alsidige og effektive platform, der understøtter de faser og processer man møder i sit byggeprojekt. Platformen er designet til at lette projektudviklingen og sikre en problemfri oplevelse. Du får en komplet struktur over dine projekter og det gældende materiale. Med vores digitale granskningsværktøj kan du tilpasse arbejdsprocesserne efter dine specifikke behov, hvilket resulterer i effektive anmærkninger og en glidende proces. Derudover bliver processen automatisk dokumenteret med en detaljeret og søgbar log. Dette sikrer, at man også er forberedt på fremtidige IKT-krav fra Byggeskadefonden. Vores Review guide er et inspirationsværktøj du kan bruge til at stille relevante og konkrete spørgsmål, for at minimere fejl og mangler i processen. 

”Vores skift til byggeprojekt.dk har gjort at vi har fået en platform, som er bedre indrettet til byggeri end den vi havde. Byggeprojekt.dk læner sig meget op ad de principper vi kender fra Windows mappestruktur, og det gør det nemt at navigere i for alle i organisationen. Derudover har platformen digital granskningsmulighed, hvor flere kan granske på samme tid. Det vil reducere den tid vi bruger på at sammenstille vores granskninger da vi typisk sidder 3 og gransker et byggeprojekt, så er det rart at kunne se hinandens, og arbejde i det samtidig. Derudover logges en historik med svar fra rådgivere, så der altid kan søges tilbage.”

 

 

Lasse Fletscher Holm
Byggeteknisk Chef

Image-1