Boligselskabet Sjælland har valgt Byggeprojekt.dk som leverandør

1 minutters læsning
Nov 1, 2020 2:50:04 PM

Boligselskabet Sjælland, der er blandt Danmarks 10 største boligselskaber, har tegnet en flerårig aftale med Byggeprojekt.dk om levering af en professionel projektweb til styring af selskabets mange årlige projekter inden for renovering og etablering af almene boliger.

Boligselskabet Sjælland blev skabt ved en fusion i 2007 af en række forskellige sjællandske boligselskaber, hvoraf nogle strakte sig helt tilbage til 1899. I dag står boligselskabet for driften af mere end 11.000 boliger.

Netop nu planlægger Boligselskabet Sjælland blandt andet en renovering og modernisering af 70’er-bebyggelserne Rønnebærparken og Æblehaven samt etablering af almene studieboliger i Roskilde. Studieboligerne skabes igennem en ombygning af det tidligere plejehjem i Sct. Peder Strædet.

”Jeg er rigtig glad for, at Boligselskabet Sjælland har valgt Byggeprojekt som leverandør af deres projektweb til deres udbud og projektstyring. Vores enkle og fleksible løsning er ideel til kunder, som har brug for alsidighed uden at drukne i komplekse indstillingsmuligheder”, siger Thomas Bøgh , adm. direktør i Byggeprojekt.dk.

Hvis du vil høre mere om hvordan i kan benytte vores projektweb, så book en gennemgang her 

 

Get Email Notifications