Byggeprojekt.dk's digitale platform giver Wils A/S klare fordele ved udbud

Wils logoWils A/S fra Silkeborg er en entreprise- og udviklingsvirksomhed inden for hoved- og totalentrepriser samt murer og tømrer. Som digitalt værktøj bruger man nu platformen fra Byggeprojekt.dk

– Efter en periode, hvor vi har prøvet systemet for at vurdere, hvordan det fungerer i forhold til vores opgaver, har vi valgt at indgå en firmaaftale, fortæller projektchef Jens Lauvring Kristensen. – Det er specielt funktionen Udbud, der giver os fordele. Udsendelse af materiale er nem at styre på entrepriseniveau, hvor systemet selv ’fletter’ og mailer ud til de underentreprenører og håndværkere, vi ønsker at få bud fra.

Wils A/S har murerentreprisen på Havneøen i Vejle

Tidsbesparende og problemfrit

– Vi kan se, at det fungerer og er tidsbesparende i hverdagen, og det er baggrunden for beslutningen. Tidligere kunne vi opleve at 'pakke' og sende 30 mails af sted – og så kom halvdelen tilbage, fordi mailen var for stor. Nu kan modtagerne se hele projektmaterialet ved at klikke på et link.

– Projektweb'en bruges også aktivt, og vi oplever ingen problemer. Når vi står på byggepladsen, er der hurtig brugerflade og navigation – hvor der med andre apps kan være udfald, så man skal stå og vente på tingene.

Wils A/S opererer på både erhvervs- og privatmarkedet. De cirka 100 medarbejdere omfatter bl.a. murere, tømrere og isolatører. Virksomheden er især kendt for nybyggerier og opsigtsvækkende renoveringer i Silkeborg og det østjyske, samt tilbygninger og badeværelser på privatkundemarkedet.

 

Book demo

Et enkelt og effektivt projektweb, der sikrer dig en komplet digital løsning

Med Byggeprojekt.dk får du en komplet digital platform, der er enkel og nem at arbejde med. Til sikker håndtering af projektering, udbud og licitation - byggestyring, kvalitetssikring og aflevering - samt arkiv til ejendomsportefølje. IKT-godkendt med krypteret datatrafik og ubegrænset antal brugere.