IKT Bekendtgørelsen 118 & 119

1 minutter læsning
Sep 22, 2020 10:40:41 AM

Validering af byggeprojekt.dk IKT Bekendtgørelsen 118 & 119
- Teknologisk Institut

"Teknologisk Institut har foretaget en gennemgang og afprøvning af byggeprojekt.dk, der er i gennemgangen taget højde for funktionalitet og IT- egnethed i forhold til IKT bekendtgørelsen. Der er i gennemgang og afprøvning ikke fundet elementer eller mangler der kunne indikere manglende funktionalitet.

Det er vores vurdering at Byggeprojekt.dk trygt kan anvendes til at opfylde kravene i Bekendtgørelse om anvendelse af informations- og kommunikationsteknologi (IKT) i offentligt byggeri, samt Bekendtgørelse om anvendelse af informations- og kommunikationsteknologi (IKT) i alment byggeri. Ud over ovennævnte redegørelse omkring IKT bekendtgørelsen findes en række brugervenlige funktioner i systemet, som kan være nyttige for byggeriets parter."

Facts:

Byggeprojekt.dk er et webbaseret og intuitivt projektweb og udbudsportal, løsning er hostet hos AWS (Amazon) hvis teknologi er anset inden for it-infrastruktur. Byggeprojekt.dk anvender en Extended Validation (EV) SSL krypteret linje. Dette sikre en stærk sikkerhedserklæring med den grønne adresselinje. GeoTrust® True BusinessID with EV (Extended Validation) viser at produktet visuelt og bekræfter det højeste niveau af autentificering tilgængelig blandt SSL-certifikater.

Validering:

ikt-frontpageDenne validering er foretaget iht. IKT bekendtgørelsen og almindeligt anvendt praksis omkring implementering af kravene omkring digitalt byggeri og samarbejdspraksis omkring digitalt samarbejde på offentligt og alment byggeri.
Byggeprojekt.dk er brugervenligt og intuitivt. Det tager ganske kort tid effektivt at anvende projektwebben.

Byggeprojekt.dk understøtter fuldt bekendtgørelsens krav - Teknologisk Institut.