Middelfart kommune og deres rådgivere oplever Byggeprojekt.dk som enkel og ligetil

1 minutter læsning
Jun 24, 2020 9:25:56 AM

Ensartet - med en skarp pris og alle data på ét sted

Anders Troelsen, bygningskonstruktør m.a.k., Ejendomscentret, Middelfart Kommune:

”Vi bruger både Projektweb og Udbud fra Byggeprojekt.dk, blandt andet på Brohuset i Nørre Aaby. Platformen er enkel og ligetil. Det er let at oprette mapper og lave strukturen – og vi har mulighed for at gøre det selv. Er der brug for hjælp, er vi rigtig glade for supporten, som er hurtig og effektiv.

Byggeprojekt.dk blev valgt efter en runde, hvor vi undersøgte markedet, og det har vi ikke fortrudt. På Brohuset har vi brugt platformen til både totalrådgiver- og håndværkerudbud. Alt kræver tilvænning, men det er let at få et overblik. Det fungerer fint, for eksempel med hvilke mapper, tilbudsgiverne skal have adgang til. Hvad de må kigge i nu og efterfølgende, så alt går rigtigt til”.

Let at oprette nye projekter

”Det virker enkelt med mappestrukturerne – at man kan oprette et nyt projekt ved at kopiere den vedtagne struktur uden at tage filer med. På den måde bliver det ensartet, og det har hele tiden været vores mål. Samtidig er det en fordel, at vi kan invitere et ubegrænset antal brugere, og vi synes også, at prisen er skarp i forhold til noget af det andet IT, vi har.

Det er gået ret hurtigt med at komme ind i tingene. Og jeg er glad for, at mangler der en mappe, så kan jeg lige selv oprette den. Det hører jeg også fra vores rådgivere. De kan godt lide at arbejde i systemet. På sigt overvejer vi også arkivdelen til 1- og 5-års gennemgang. Med Brohuset oplever vi, at det virkelig er godt, at man har alle data på ét sted”.

Book demo