Nye partnere træder ind i Byggeprojekt.dk

2 minutter læsning
Jun 19, 2020 10:16:13 AM

Erfarne kræfter investerer i branchens underdog

Et stort potentiale, lyder det fra de nye partnere Jens Slott Johansen og Thomas Egelund. En ny vækst-strategi skal fokusere på både teknisk udvikling og opkøb, ligesom udenlandske markeder skal åbnes op.

Det er to erfarne herrer, som i dag træder ind i partnerkredsen hos projektweb og udbudsplatformen Byggeprojekt.dk i Greve. Sammen med stifter Thomas Bøgh vil de nu sætte turbo på udvikling, salg og markedsføring for at tage konkurrencen op i markedet.

"Jeg er virkelig glad for, at Jens og Thomas træder ind i Byggeprojekt.dk som led i vores fremtidige udviklingsrejse. Jens stiftede markedsresearch-virksomheden Byggefakta fra grunden, og med Thomas i bestyrelsen tog han den fra start-up til Gazelle-virksomhed med i dag mere end 70 ansatte og absolut førerposition i sin niche. Det er dén erfaring, som vi skal bruge til at geare Byggeprojekt.dk til videre vækst", siger adm. direktør Thomas Bøgh.

En mangedobling af markedsværdien på få år

Jens Slott Johansen har da også blikket rettet stift mod opbygningen af en professionel salgsorganisation som noget af det første:

"Thomas Bøgh har med Byggeprojekt.dk formået at skabe, hvad jeg anser for branchens bedste projektweb-løsning; fleksibel, enkel, brugervenlig og konkurrencedygtig i pris. Det, der har manglet, er en større salgsorganisation, som kunne brede det yderligere ud i markedet", siger Jens Slott Johansen.

Han anser derfor, at Byggeprojekt.dk har potentialet til at øge sin omsætning betragteligt og mangedoble sin vækst inden for få år.

Den vurdering deler hans nye med-partner Thomas Egelund. Han er netop vendt hjem fra Kina og en stilling som CEO og medejer i BergJet, der fremstiller industrielle ventilatorer til det internationale projektmarked.

"Byggebranchen befinder sig i en brydningstid, hvor digitalisering af analoge arbejdsgange kun er toppen af isbjerget. Potentialet for intelligent data-anvendelse ligger allerede latent i platforme og strukturer som dem, Byggeprojekt.dk har opbygget. Det potentiale skal vi forløse til gavn for kunderne, og det kan vi nu bedre gøre med de kræfter, som er gået sammen, "siger Thomas Egelund.

Fakta:

Byggeprojekt.dk tilbyder en professionel internetbaseret projektweb, som understøtter alt lige fra udbud og licitation til projekteringsforløb, opførelse, aflevering samt arkiv til ejendomsportefølje. Platformen håndterer byggeprojekter og udbud fra 100.000 kr. til over 5 mia. kr. på en nem og enkel måde.

Kunderne håndterer forskellige former for byggeprojekter på platformen. Lige fra renovering og nybyggeri af boliger, erhverv, skoler/andre offentlige institutioner, metrobyggeri, plejecenter, Letbane, industri, hotel, kontor og butikker.

Kunderne er offentlige og private bygherrer, forsyningsselskaber, ejendomsforvalter, developer, transportselskaber, pensionsselskaber, arkitekter, rådgivere samt hoved- og totalentreprenører.

For yderligere informationer kontakt venligst:

Thomas Bøgh, adm. direktør – tlf. 20 70 14 70
Jens Sloth Johansen – tlf. 22 47 74 16
Thomas Egelund – tlf. 42 63 00 15