Tegn på, at du mangler digitale værktøjer. Tag testen!

1 minutter læsning
Jun 18, 2020 1:24:38 PM

Kun få i byggebranchen vil være uenige i, at investeringsprojekter bliver mere komplekse. Det er der flere årsager til, herunder fremskridt inden for bygge- og teknikmetoder, en stadig mere sofistikeret arbejdskraft, øget arbejdskraftsbehov og materiale omkostninger samt højere forventninger. Projektteams er blevet større og består af en bredere vifte af organisationer, der har brug for at dele oplysninger og processer i et kontrolleret miljø. Dermed bliver projektrisikoen højere og sværere at administrere. Der er flere projektoplysninger at behandle end nogensinde før: flere dokumenter, flere tegninger og flere multidimensionelle modeller fra forskellige udbydere.

 

Udbredelsen af ​​projektdata, arbejdsgange og andre processer kræver en mere stringent ledelse. Risikoen for en bølge af fejl kan påvirke leveringsplaner, budgetter og marginer. Tjek nedenstående indikatorer – de kan hjælpe dig med at vurdere, om du har kontrol over dine byggeprojekter:

 

  • Projektgruppen går glip af kritiske e-mails og reagerer for sent – eller slet ikke.
  • Projektteamet arbejder med dokumenter og tegninger, der er ufuldstændige, unøjagtige eller forældede.
  • Du har begrænset eller intet overblik over, hvad projektgruppen arbejder med.
  • Projektets arbejdsgange bryder sammen, men du opdager det først, når deadline er overskredet. Det fører til en bunke administrativt arbejde, og tekniske problemer forbliver uløste.
  • Overdragelsen af KS og drifts- og vedligeholdsmanualer er et stort problem ved afslutningen af hvert projekt.
  • Du kan ikke finde de oplysninger, du har brug for, når du har brug for dem.
  • Du mangler vigtige milepæle – uden at kende årsagen.
  • Du får ekstra projektomkostninger og overskrider budgettet – uden at kende årsagen.
  • Samlet set fører dine projekter til flere konflikter end fejlfrie leverancer.

 

Hvis du kunne nikke genkendende til et eller flere af disse problemer, bør du overveje at indføre digitale værktøjer til automatisering af oplysninger og processtyring ved dit næste projekt. Hvis du allerede benytter byggeorienteret software og stadig oplever disse problemer, har du sandsynligvis valgt den forkerte løsning. I begge tilfælde bør du kontakte Byggeprojekt.dk i dag. Så kan vi hjælpe dig med at vurdere din nuværende projektstyring og softwarekravene til din byggeledelse.

 

Tag testen!