Væksten fortsætter i gazelletempo hos Byggeprojekt.dk

1 minutters læsning
Oct 16, 2020 9:55:25 AM

Der er glæde, stolthed og ydmyghed hos Byggeprojekt.dk over den fremgang, der netop har gjort firmaet til Børsen Gazelle 2020.

Ekspansion og vækst har været klare mål, siden virksomheden fik ny ejerkreds i august 2019, hvor Jens Slott Johansen og Thomas Egelund gik sammen med stifteren Thomas Bøgh. De første skridt er taget ved dels at styrke salgssiden med 4 nye rådgivere, dels gennem overtagelsen af IssMan platformen til fejl- og mangelregistrering.

Denne udvikling betyder, at Byggeprojekt.dk nu tilbyder byggebranchen en komplet digital løsning med Projektweb, Udbud og Kvalitetssikring.

gazelle-2020-logo

Inspiration til mere

Etableringen af en større salgsorganisation har bragt Byggeprojekt.dk tæt på virksomheder i alle dele af landet. I dag har platformen flere end 40.000 brugere og er anerkendt som den enkle og brugervenlige løsning, der samtidig er konkurrencedygtig i pris.

At det på så kort tid er lykkedes at blive gazellevirksomhed er en inspiration, som skal bruges aktivt hos Byggeprojekt.dk – der er i fuld gang med at videreudvikle sine tilbud til markedet og udtaler:

”Både eksisterende og kommende kunder kan se frem til en hel række nye fordele. For Byggeprojekt.dk skal være det foretrukne digitale værktøj for alle aktører byggebranchen”.

Fakta: Sådan defineres en Gazelle-virksomhed

“Gazelle-virksomhed” er en betegnelse for en hurtigt-voksende virksomhed som minimum har fordoblet sin omsætning over en fireårig periode. Udtrykket udspringer af den årlige gazelle-undersøgelse, som er blevet udarbejdet af Dagbladet Børsen siden 1995.

Kriterier for at blive Børsen Gazelle

Kravene til at blive kåret som Børsen Gazelle er hårde. Som virksomhed kan du blive kåret til gazellevirksomhed, hvis du vokser kontinuerligt og som minimum fordobler din omsætning eller dit bruttoresultat i løbet af 4 regnskabsår. Samtidig skal der være tale om en positiv vækst alle år.

blog-byggeprojekt-gazelle-virksomhed2020

 

Kilde: borsen.dk/gazelle/