EK Entreprise: Vejen til et succesfuldt byggeprojekt

3 minutters læsning
Jun 18, 2020 11:36:14 AM

Entreprenørselskabet EK Entreprise A/S fik øget kvalitet, struktur og effektivitet indenfor udbud og projekthåndtering af byggeprojekter, samt en væsentlig omkostningsbesparelse da medarbejderne sparer tidsforbrug ved at implementere byggeprojekt.dk

Byggeprojekt.dk er et internetbaseret projektweb værktøj til udveksling af byggeinformationer- og dokumentation lige fra udbud til aflevering. Med byggeprojekt.dk bliver alle informationer samlet på et sted. Dermed sikres hurtig og nem adgang til alle tegninger og øvrige projektdokumenter på tværs af faggrupper.

Med automatiske e-mail notifikationer til underentreprenører og digital tilbudsgivning, holdes alle parter i udbudsfasen ajour med byggeprojektet forløb, dette har givet en bemærkelsesværdig stigning i effektive og overskuelige arbejdsprocesser, hvilket giver en stor økonomisk gevinst.

EK Entreprise A/S udfører hoved- og totalentrepriser for både offentlige og private virksomheder i hele landet. De har et fast netværk af underentreprenører og leverandører, der sikrer gode priser og et tæt internt samarbejde. EK Entreprise A/S er et moderne entreprenørselskab, der arbejder for, at kunden får det rigtige projekt til den rigtige pris.

blog-vejen-til-et-succesfuldt-byggeprojekt2

Udover det tætte samarbejde med underentreprenører og indførelsen af Det digitale Byggeri, hvortil der skal anvendes obligatorisk IKT projektwebløsning for statslige og offentlige byggerier over 5 mio. kr., så skal hele byggebranchen søge mod øget produktivitet ved at hoppe med på fremtidens digitale vogn. Derfor er behovet, en digital platform, for, at sikre konsekvens, gennemsigtighed og kontrol som er meget presserende for, at opnå at være en del af fremtidens succesfulde byggevirksomheder.

”Byggeprojekt.dk gør os i stand til, at overvåge og effektivisere vores fil håndteringsprocesser, så vi sikrer høj kvalitet i alle projekter. Takket være underentreprenørlister og tilbudspriser, har ledelsen nu overblik og indsigt til fingerspidserne - uanset hvor vores underentreprenører er i landet. Det er også smart, at UE´erne kan bestille sine tegninger direkte gennem systemet”, siger Torben Johansen, salgsdirektør hos EK Entreprise.

EK Entreprise A/S vil altid være på ”forkant” med udviklingen i byggebranchen og samfundet generelt, derfor har vi valgt Byggeprojekt.dk's online løsning

Effektivitet betyder rentabilitet

"I et stærkt konkurrencepræget marked, kan gode samarbejdspartnere ikke stå alene i, at sikre EK Entreprise A/S's fremtidige arbejde og strategi. Så for at sikre, at rentabiliteten er stigende, sigter vi mod at reducere omkostninger i alle aspekter af virksomheden. Samtidig lægger vi vægt på at opretholde tilfredsheden og arbejdsglæden blandt vores medarbejdere og altid være på ”forkant” med udviklingen i byggebranchen og samfundet generelt, derfor har vi valgt Byggeprojekt.dk's online løsning," siger Torben Johansen.

"Uanset om du har en stor eller lille mængde af projekter om året, så viser effektivitet sig synlig på bundlinjen. Og strukturen på projekterne er ikke den eneste vigtige faktor. Byggeprojekt.dk giver os endvidere mulighed for, at tilpasse hver enkelt udbud til deres specifikke formål til alle entrepriseformer samt fil udveksling for rådgivere i projekteringsfasen," forklarer Torben Johansen

blog-vejen-til-et-succesfuldt-byggeprojekt3

Øjeblikkeligt investeringsafkast

Udover, at alle projekter og udbud køres effektivt, er EK Entreprise meget opmærksomme på, at det ikke kræver krav til uddannelse og heller ingen installation lokalt på PC´er. Det faktum, at byggeprojekt.dk er ekstremt intuitivt at bruge samt giver et øjeblikkeligt resultat, blev tydeligt, da EK Entreprise implementeret systemet:

"På grund af online adgang og stor brugervenlighed, fik vi i virksomheden den effektivitet, vi ønskede, og vi var oppe og køre inden for et par dage. Supporten var tip top og lige efter implementeringen, oplevede vi at, vores medarbejdere have fået struktur og brugte mere tid på at skaffe ordre, og langt mindre tid på manuelle rutiner. Ud over medarbejderne er vores underentreprenører, arkitekter og ingeniører også rigtig glade for at få struktur på byggeriet. De undgår ligeledes fil håndtering fra emails, FTP og administrativt arbejde", siger Torben Johansen, salgsdirektør hos EK Entreprise.

For EK Entreprise A/S betyder implementeringen af byggeprojekt.dk, at de nu har et langt hurtigere og strømlinet projektworkflow i virksomheden, som de samtidig er i stand til at overvåge og kontrollere nøje.

 

Book demo